Social Media Startpakket

Ben jij een startende ondernemer en/of wil jij een start maken met het gebruiken van de kracht van social media? Dan is de startpakket iets voor jou. Voor €450 excl. BTW, gaan wij samen starten met het opbouwen van de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Voor wie is dit pakket geschikt? Dit is echt een pakket voor ondernemers die net starten met hun bedrijf óf voor ondernemers met een klein budget. Social media is namelijk onmisbaar binnen je (online) marketing. Als je echt het verschil wilt gaan maken op social media moet je zelfs iedere dag zichtbaar zijn, dus laten we samen beginnen!

450
00
Eenmalig
  • 1 maand social media beheer
  • Optimalisatie van 2 platformen
  • 2 posts per week
  • Op maat gemaakte contentkalender
  • Optimale groei in de eerste maand
  • 1 gratis advertentie campagne
  • Rapportage na de 1e maand

Laat jouw klanten zien waar je mee bezig bent

Het is niet altijd even makkelijk om op de verschillende kanalen altijd een update te geven. Daarom helpen wij jou er graag bij. We willen niet alleen maar werk van je overnemen, maar ook samen kijken wat je zelf kunt doen.

Daarom zijn al onze pakketten altijd flexibel en passen we ons aanbod altijd aan op de behoefte van de klant.

Kennismaking

Wij leren uw bedrijf kennen door u een digitale vragenlijst te sturen. Als dat voltooid is zullen wij een kort audio/video gesprek met u voeren om de vragenlijst en eventuele aanvullende vragen over uw bedrijf te bespreken. 

Onderzoek

In het wilde weg op alle kanalen aanwezig zijn, is niet altijd nodig. We gaan daarom eerst samen kijken op welke kanalen jouw doelgroep actief is. Op deze manier verspillen we geen resources aan inefficiënte content. 

Contentplanning

Hierna maken we een contentplanning die past bij het ritme van jouw organisatie. Zo kun je denken aan vaste dagen waarop belangrijk nieuws bekend wordt gemaakt of het bepalen van een terugkomend item dat leuk is voor jouw doelgroep. 

Betrokkenheid

Wij zijn kritisch, ervaren en kijken naar de uitvoering en doelen alsof het voor onze eigen kanalen is. We zijn betrokken en denken actief mee in hoe het beter kan op alle gebieden.

Stel ons uw vragen

Ons kun je vooral zien als een partner. Dat betekent dat je bij ons te alle tijde terecht kunt met je social media vragen zonder dat de teller begint te lopen.

Martijn Cales

Mede-eigenaar

Mikki van der Lee

Mede-eigenaar

Waar wacht U nog op?

Aan de slag met Solity

Volg ons op social media!

Copyright © 2022 Solity

KVK: 81585411

We gebruiken cookies op solity.nl

We gebruiken cookies op solity.nl